Poznati o Power Plate

serena

Trening van terena mi je podjednako važan kao i na terenu. Uz Power Plate®, imam mogućnost da ubrzam moje treninge snage i maksimizujem koristi vežbanja.

teniserka - Serena Wiliams
kylie

Prijatelji su mi pričali o Power Plate spravi, a uverila sam se i zašto. Ona je sjajan izum, veoma zgodan za upotrebu, pružajući veoma efikasan trening za kratko vreme!

Kylie Minogue - pevačica
klaudia

Volim treninge na Power Plate® spravi, kao deo mog fitness režima jer mogu da uradim veoma intenzivne treninge u tako kratkom vremenu. Kao zaposlena majka, sa prepunim spiskom dnevnih obaveza, uz Power Plate® mašinu, uspevam da ostanem u formi bez trošenja previše sati u teretani.

model - Claudia Schiffer
elle

Obožavam moju novu fitnes mašinu Power Plate®. Nakon samo 2 nedelja treninga na Power Plate® spravi, već vidim razliku u izgledu mojih nogu i stomaka. Zaista radi, sve na meni izgleda zategnutije. Veoma mi se dopada činjenica da mogu videti odlične rezultate za tako kratko vreme i sa tako malo napora!

Elle Macpherson - model
Clint

Power Plate® mašina je efikasna za kratak i snažan trening i volim da odradim vežbanje pre runde golfa jer mi pomaže da budem razgiban i fleksibilan.

glumac - Clint Eastwood
Sting

Bend mora biti u odličnoj kondiciji kako bi podneo zahteve napornih dnevnih I noćnih nastupa. Power Plate® mašina je ključna komponenta koja nam pomaže da se osećamo I izgledamo najbolje što možemo.

Sting - muzičar
Dean

Zaista volim Power Plate® mašinu. Štedi mi tako puno vremena, I pruža mi intenzivni trening sa odličnim rezultatima. Postižem zategnutost mišića za veoma kratko vreme

pevačica - Natalie Imbruglia
Gemma

I kada nemam vremena za treninge, Power Plate mi pomaže da postignem svoje fitness ciljeve…Već vidim rezultate. Volim pozitivne komentare koje čujem nakon treninga…

Gemma Arterton - glumica
Courteney Cox

Power Plate je dramatično promenio moj trening. Svesna sam da mi je svaki mišić u telu, aktiviran na način koji nikada ne mogu postići u regularnom treningu. Pruža mi neverovatne mogućnosti. Obožavam ovu mašinu.

model - Courteney Cox
David

Učestvovanje u Engleskoj Premier ligi je veoma zahtevno i naporno i kao golman moram biti u vrhunskoj kondiciji. Power Plate® sprava daje novu dimenziju mojim trenažnim procesima.

David James - golman